Contact:

Telefoon:

E-mail:

 

06 2787 5354

[Click] Contact en informatie

Virtueel kantoor en I.B.C.

 

 
 
 

 

  • Virtueel kantoor
  • I.B.C. (International Business Company)
  • Tax routes
  • Internationale bedrijfsstructuren

 
Het "virtueel kantoor" is een belangrijk onderdeel van het internationaal structureren van een onderneming. Het virtueel kantoor biedt vele mogelijkheden. Het kan een eerste stap zijn naar het outsourcen van bedrijfsactiviteiten, of simpelweg een internationaal gezicht creëren voor uw vooralsnog lokale (handels)onderneming. In alle gevallen biedt Mofinso u een breed scala aan diensten tegen zeer voordelige tarieven.
 
Het opzetten van een "virtueel kantoor" is een risicovrije toegang tot een nieuwe, buitenlandse markt. U heeft de mogelijkheid een nieuwe doelgroep aan te spreken vanuit een prestigieus bedrijfsadres, in het land van uw keuze.
 
Mofinso  kan u een volledige kantoorservice aanbieden, zoals een uniek telefoonnummer welke beantwoord wordt in naam van Uw bedrijf, faxnummers, e-mailadressen, vergaderruimtes, voicemail services, en uiteraard ook het ontvangen en versturen van Uw post. Bovendien kan Mofinso u verder assisteren in de daadwerkelijke opzet van een branche, representatief kantoor of dochtermaatschappij in de betreffende jurisdictie.
 
Uiteraard is fysieke uitbreiding niet de enige reden waarvoor een virtueel kantoor gebruikt kan worden. Het biedt voor bedrijven en e-commerce/internet ondernemingen een uitstekende mogelijkheid om te handelen vanuit een representatieve locatie en mogelijk de belastingdruk te verminderen.
 
Het gebruik van een prestigieus bedrijfsadres:
Mofinso  biedt prestigieuze bedrijfsadressen overal ter wereld, inclusief Frankrijk, Duitsland, België, Luxemburg, de Verenigde Staten, Hong Kong en Panama. Onze bedrijfsadressen zorgen voor een goede indruk bij het internationaal zakendoen. De bedrijfsadressen kunnen voor al uw communicatie worden gebruikt, waarbij onze customer service medewerkers zorgen voor een professionele verwerking van uw correspondentie.
 
Oprichting van een International Business Company (I.B.C.)

 

De l.B.C. is in essentie niet veel anders dan een Europese rechtsvorm. Sinds de jaren '70 heeft de l.B.C. zich echter bewezen als een ideaal hulpmiddel voor investering- en holding activiteiten en internationale handel.
 
De l.B.C. is makkelijk en snel op te richten, onderhoudsvriendelijk en biedt veiligheid en discretie. De oprichting van een l.B.C. en een bankrekening (bijvoorbeeld in de Seychellen) kan voor een lokale ondernemer voldoende zijn om internationale handel te drijven, zonder in aanmerking te komen met lokale bureaucratie of regelgeving.
 
De l.B.C. kan worden gebruikt voor het verminderen van bronbelastingen, vennootschapsbelasting en andere belastingen, afhankelijk van de jurisdictie en economische opzet. Bovendien biedt de l.B.C. een veilige haven voor uw vermogen.
 
De l.B.C. is als een lokale onderneming en biedt vele voordelen die een Europese rechtsvorm u in de Europese markt ook zou bieden. De mogelijkheid om de l.B.C. makkelijk te verplaatsen naar een andere jurisdictie geeft de lBC een enorme mobiliteit en biedt flexibiliteit voor de begunstigden.
 
Mofinso verzorgt oprichtingen in de meest aantrekkelijke jurisdicties wereldwijd. Door gebruik te maken van de diensten van Mofinso , is snelle en professionele oprichting van de l.B.C. gegarandeerd. Mofinso  rekent voordelige tarieven op de oprichting, evenals voor de eventuele notarisatie van de bedrijfsdocumenten.
 
Mofinso  werkt rechtstreeks met notarissen, waardoor tijd van oprichting en legalisatie van documenten minimaal is.
 
Mofinso  verzorgt oprichtingsdiensten van I.B.C.’s in de volgende jurisdicties:
 
Belize, Cyprus, Curaçao, Denemarken, Gibraltar, Hong Kong, Ierland, Eiland Man, Jersey, Luxemburg, Mauritius, Nieuw Zeeland, Panama, Zuid Afrika, Seychellen, Singapore, St. Kitts, Zwitserland, Nederland, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.
 
Er zijn nog veel meer mogelijkheden. U weet er misschien het bestaan niet van, maar voor U hebben wij ons hierin gespecialiseerd.
 
Kortom: Onze virtuele kantoordiensten bieden teveel mogelijkheden om allemaal op te noemen. Indien u benieuwd bent of dat een virtueel kantoor voor U een toegevoegde waarde kan hebben, neem dan contact met ons op.
 
Contact en informatie

Log In or Register