Contact:

Telefoon:

E-mail:

 

06 2787 5354

[Click] Contact en informatie

Out of the box oplossingen

 

 
 
 

 

  • Out of the box oplossingen
  • V.O.F. en ZZP toepassingen
  • Escapes en meer interessante mogelijkheden

 
Buiten de kaders denken en oplossingen aandragen, dat is waar het in complexe situaties om gaat.
 
Voor het overgrote deel liggen de mogelijkheden gewoon in ons eigen Nederland. Het is daarbij wel zaak de weg te weten en er voldoende energie in te willen steken. Wij hebben er voor onze cliënten inmiddels  al zoveel energie ingestoken, dat er voor bijna elke zaak wel een oplossing is.
 
V.O.F. en ZZP toepassingen:
 
ZZP-ers, MKB-ers en Freelancers zijn vaak helemaal overgeleverd aan de grillen van de belastingdienst, verzekeringsmaatschappijen en andere instanties. Helaas zijn voor hen, zijn veel te dure arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV) en aanslagen IB meer regelmaat dan uitzondering. Het gevolg hierop, is dat veel van hen onverzekerd zijn en veel te veel aan de fiscus moeten afdragen.
 
Middels een aangepast bedrijfsprofiel is dit vrij eenvoudig te tackelen. Resultaat: Geen dure AOV, veel minder fiscale- administratieve- en SBR verplichtingen, en minder belasting betalen. En alles geheel volgens de wet en volledig transparant. De besparing kan dan ook al snel, heel hoog oplopen, met veel minder administratieve verplichtingen. Desgewenst betaalt u dan alleen belasting voor het bedrag dat u privé heeft opgenomen. De rest van het geld blijft veilig, in uw eigen onderneming. Mocht u daarentegen toch (tijdelijk) over meer geld willen beschikken, dan hoeft u niet bij de bank aan te kloppen.

 

En mocht u onverhoopt in de toekomst te weinig opdrachten binnen halen, of om een andere reden het hoofd niet boven water kunnen houden, dan heeft u, net als andere werknemers, een sociaal vangnet, en bent u niet langer aan de goden overgeleverd.

 

Maar er zijn nog meer voordelen: Ook voor ondernemers die (bijna) failliet zijn gegaan hebben wij voldoende mogelijkheden voor handen.

 

Kortom: Ongeacht uw situatie of waar u inkomen uit geniet. Wij van Mofinso zien altijd mogelijkheden om op zelfstandige basis aan de slag te gaan of een doorstart te maken, eventueel met alle werknemersrechten. Compleet en helder, zonder buiten de wet te treden.

   

   

Contact en informatie

Log In or Register